Levering en Retour

Levering

Leveringstermijn
Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren. Bestellingen die voor 16.00 uur geplaatst en betaald zijn zullen, indien voorradig, nog dezelfde dag verstuurd worden. Boeken die niet voorradig zijn worden normaliter binnen 5 - 10 werkdagen geleverd.

Zendingen
Wij verzenden onze pakketten met PostNL. U krijgt van ons altijd een mail zodra de bestelling wordt verzonden. Hierin staat o.a. vermeld of het gaat om brievenbuspost of om een pakket. Als het om een pakket gaat krijgt u van ons een Track & Trace nummer zodat u het pakket kunt volgen.

Afhalen
Wilt u bij ons in Leeuwarden uw bestelling ophalen? Maak dan een afspraak door te bellen naar 058 - 2 668 553  of een e-mail te sturen naar info@veterinairboek.nl. Houd er wel rekening mee dat u alleen contant kunt afrekenen. 

Meerdere boeken per bestelling
Wanneer u meerdere boeken in één keer bestelt doen wij ons uiterste best om de bestelling in zijn geheel te verzenden. De levertijd van de gehele bestelling is dan gelijk aan die van het boek met de langste levertijd. Mocht(en) er één of meerdere boeken een langere levertijd hebben dan 12 werkdagen dan zullen we de bestelling in twee of meerdere keren leveren.Retour

Uw aankoop kunt u, om welke reden dan ook, binnen 14 dagen terugsturen (het retourformulier kunt u hieronder downloaden). Wij zullen het volledige aankoopbedrag terugstorten. Veterinairboek.nl heeft geen gratis retourservice, behalve als de boeken door ons verkeerd verstuurd zijn. In dat geval zullen wij de door u gemaakte verzendkosten achteraf vergoeden.

Wij streven ernaar om retourzendingen binnen 3 dagen na ontvangst afgehandeld te hebben. Dit betekent dat u binnen die termijn uw geld teruggestort hebt gekregen.

Retourneren
Wij zullen boeken vergoeden of vervangen die ons in goede staat bereiken, zodat wij deze weer in onze voorraad kunnen opnemen. U krijgt altijd een bevestiging van ontvangst van uw retourzending, en de genomen acties.

Verzenden
Retourzendingen dienen goed verpakt te worden om beschadigingen tijdens de verzending te voorkomen. Let op: u moet het pakket wel zelf frankeren, ongefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd.

Meerdere boeken per bestelling
Wanneer u een boek retourneert uit een bestelling die uit meerdere boeken bestond dan wordt het aankoopbedrag van het betreffende boek teruggestort. 

Retourformulier Retourformulier
Om een boek retour te sturen kunt u gebruik maken van het retourformulier dat u hiernaast kunt downloaden. Door het formulier volledig in te vullen helpt u ons om onze service te blijven verbeteren.