In prijs verlaagd! Een prachtig nest kittens! Bekijk groter

Een prachtig nest kittens!

BM-9058210324

Nieuw product

Dit boek kan beschadigd zijn en/of als recensie exemplaar gebruikt voor de boekbespreking in DIER-EN-ARTS. Als u dit product bestelt is het niet mogelijk deze na ontvangst te retourneren. Alle boeken komen rechtstreeks bij de uitgever vandaan.

Meer details

Waarschuwing: beperkte voorraad

€96,90 incl. btw

-€100,00

€196,90 incl. btw

Meer informatie

Prachtig nest kittens

Uw poes krijgt kittens! Maar voordat het zover is dat u de kittens kunt bewonderen, komt er het een en ander kijken. Het is verstandig ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent en dat u weet wat u allemaal kunt verwachten. 
Een normale geboorte brengt al vragen met zich mee, maar het is natuurlijk vooral van belang te weten wat u moet doen als de geboorte niet meer normaal verloopt. Zijn de kittens eenmaal geboren, dan hebt u nog bijna drie maanden de zorg voor het nestje. Hierbij komt van alles kijken: voeding, huisvesting, vaccinaties en parasietenbestrijding zijn van belang, maar daarmee bent u er nog niet. Nadat u drie maanden intensief bezig bent geweest met moeder en kroost, staat u voor de opgave een goed tehuis voor de kittens te vinden.

Dit boek kan u uitermate behulpzaam zijn tijdens de periode van de dracht, de geboorte en de tijd daarna. Heel zinvol en leerzaam om door te lezen voordat de kittens geboren worden.

Auteur: Paul Overgaauw, dierenarts