VetTeamCoach

Een uniek boek voor elke para-veterinair. Aan het begin van iedere carrière ontbreekt het je aan ervaring. Je hebt hard gestudeerd en je hebt er zin in, maar de realiteit van de dagelijkse praktijk is toch altijd weer anders dan de theorie. Wat zou

Diverse uitgevers
nog maar 1 stuks nog op voorraad
€ 16,97
Inclusief BTW
Leverbaar uit voorraad

  Verzending

Gratis verzending vanaf € 40,-

  Levering

Binnen 2 werkdagen

  Retourneren

30 dagen niet goed geld terug

Een uniek boek voor elke para-veterinair. Aan het begin van iedere carrière ontbreekt het je aan ervaring. Je hebt hard gestudeerd en je hebt er zin in, maar de realiteit van de dagelijkse praktijk is toch altijd weer anders dan de theorie. Wat zou het mooi zijn als je bij anderen in de keuken kon kijken en lezen hoe zij het er hebben afgebracht aan het begin van hun loopbaan en hoe ze daar nu op terugkijken.

Wat hadden zij graag willen weten aan het begin van hun carrière? VetTeamCoach heeft professionele levenservaring verzameld bij mensen die jarenlang werkzaam zijn in allerlei para-veterinaire functies (oa. technicians, nurses, managers en receptionisten) en die bovendien allemaal hun sporen op één of andere manier in die wereld hebben verdient. Met het doel om het begin van de loopbaan in de veterinaire wereld te optimaliseren en de introductie te faciliteren maakt het VetTeamCoach boek deze ervaringen beschikbaar.

De meeste van de 58 auteurs van deze eerste editie wonen en werken in de USA waar het beroep van para-veterinair verder is ontwikkeld dan in Nederland. Dit geeft de lezer ook de mogelijkheid als het ware in de toekomst te kijken naar de mogelijkheden die dit prachtige beroep te bieden heeft. Onder de vele auteurs zijn er ook een paar van Nederlandse bodem en het geheel maakt dit unieke 128 pagina’s tellende full-color hard-cover boek een verrijking voor elke para-veterinair en/of veterinaire praktijk.

VetTeamCoach is onderdeel van het VetCoach project en wordt van harte gesteund door de WVA, de WSAVA en door de NAVTA, de Amerikaanse beroeps organisatie van para-veterinairen. Het VetCoach project is een non-profit project van Dr. Richard C. Nap, dierenarts.